Alignment van sales en marketing

OnderDeStreep is gefascineerd door de veranderende behoeften in de customer journey en de noodzakelijke alignment van sales en marketing bij deze door data gedreven verandering.

In de praktijk betekent dat het vermogen om bij een continue veranderende omgeving de focus te hebben zich te richten op die veranderingen die bijdragen aan het halen van de organisatiedoelen. Dus niet veranderen om het veranderen, maar het anders doen omdat het beter kan. Daarbij is het van belang te zorgen dat mensen vanuit visie en strategie consistent en altijd resultaatgericht handelen. Het draait om enerzijds vanuit de klant altijd oplossingsgericht bezig te zijn en anderzijds de focus op uw resultaat te houden. Waarmee u de organisatie nu en voor de toekomst uit kan laten groeien tot een gedreven en succesvoller team. Een mentaliteit waarbij marketing en sales elke dag in iedere actie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

FULL-marketingsales

Het gaat OnderDeStreep daarbij om uw organisatie gericht in beweging te brengen. De beweging naar meer succes betekent continu leren, evalueren, bijsturen en implementeren. Het is de passie van OnderDeStreep om deze beweging te starten en te ondersteunen met advies, ontwikkeling en (tijdelijk) management.

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *