Onder de streep werken aan meer resultaat met mensen

Een resultaatgerichte inspirator, doener en aanjager in de transitie van marketing en sales in de digitale werkelijkheid? ‘Onder de streep’ heeft Herman al 20 jaar een bewezen track-record in sales en marketing. Door een unieke mix van ervaring aan zowel bureau- als exploitatiezijde is hij als geen ander in staat oplossingen te ontwikkelen die leiden tot meer resultaat met mensen.

Herman ten Cate weet te anticiperen op ontwikkelingen in de markt en van daaruit kansen te signaleren en ‘onder de streep’ business te genereren. De relevante ontwikkeling van marketing en sales komt daarbij alleen tot stand door de juiste balans. Balans tussen enerzijds maximalisatie van rendement op bestaande processen en anderzijds vernieuwende product en markt combinaties.

OnderDeStreep staat voor een daadkrachtige en energieke mentaliteit. Herman is een commercieel denker die graag bouwt, verandert en structureert. Het is de uitdaging en specialiteit van Herman om vanuit visie de verbinding aan te brengen in alle marketing en sales activiteiten van uw organisatie. Door professionaliteit, enthousiasme en daadkracht neemt Herman anderen daarin mee en maakt zo met elkaar het verschil. Het verschil maakt Herman ‘onder de streep’ door:

_  Strategisch en oplossingsgericht handelen (droomt in daden);

_  Commercieel, analytisch en pragmatisch (selecteer en pelt uien);

_  Herkenbaar, scherp, snel, nuchter (recht-toe-recht-aan);

_  Toegankelijk, transparant, betrokken, integer, (menselijk);

_  Creëren, inspireren, uitdagen en activeren. (in beweging zetten).

OnderDeStreep helpt uw organisatie hierbij de kansen te zien en te pakken, waarbij het resultaat geldt. Het gaat OnderDeStreep hierbij om uw sales & marketing gericht in beweging te brengen. De beweging naar meer succes betekent continu leren, evalueren, bijsturen en implementeren. Het is de passie van OnderDeStreep om deze beweging te starten en te ondersteunen met advies, ontwikkeling en (tijdelijk) management.

Onderstreep denkt en handelt daarbij uitsluitend vanuit resultaat. In de praktijk betekent dat het vermogen om zich bij een continue veranderende omgeving te richten op die bewegingen die bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Dus niet veranderen om het veranderen, maar het anders doen omdat het beter kan.

Meer weten?

HtC shot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *